Madurodam in Den Haag

8/09/2018

Madurodam in Den Haag is leuk voor jong en oud. Davey heeft zijn ogen uitgekeken bij alle vliegtuigen en de treinen. Er waren zelfs voor hem hele leuke verrassingen. Een enorm kindvriendelijk park waar wij zeker vaker terug gaan komen.

Madurodam Den Haag

Madurodam is een stad vol met miniaturen, doe dingen en attracties. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree. Vanaf 3 jaar betaal je een entree van €14,50.

Wij vonden het enorm leuk om de bezienswaardigheden van de steden te ontdekken. Zo hebben wij de tulpen van Lisse gespot, het circustheater in Scheveningen, De Dam van Amsterdam, de Erasmusbrug van Rotterdam, Schiphol en ga zo maar verder.


Naast het spotten van boten, treinen, auto's etc zijn er ook veel dingen om te doen. Zo kan je als je online een ticket boekt een mini 3D versie van jezelf laten printen. Je kan binnen én buiten een balletje trappen op de velden van Johan Cruijff. Je kan samen wind energie opwekken. Je kan in de havens spelen met water en een echt vuur blussen. Regel het haven verkeer. En zo kan ik nog wel even doorgaan.


Toen wij aankwamen bij Schiphol was Davey helemaal verkocht. Hij is gek op vliegtuigen en toen hij zag dat ze ook echt konden rijden wilde hij hier niet meer weg. Je kan zelfs de piloot in jezelf ontdekken en een echt vliegtuig besturen.



Naast alle activiteiten en miniaturen kan je kleintje ook genieten van een échte Nijntje speeltuin. Nijntje en zijn vriendjes werden al warm onthaalt door Davey met heel veel kusjes. Ook een hele leuke tip als foto hotspot trouwens.


De speeltuin van Nijntje is opgezet voor de kleintjes. De ondergrond is lekker zacht waardoor ze niet hard kunnen vallen, maar ook natuurlijk om de mooiste zandkastelen te bouwen. Verder kunnen de kleintjes, wippen, glijden, schommelen, fietsen, springen, klimmen en ga zo maar door. Davey heeft hier de grootste lol gehad en met een zonnetje erbij kunnen wij als ouders ook heerlijk zitten.


Zoals je hoort zijn wij ontzettend enthousiast over Madurodam en gaan wij zeker nog eens vaker op bezoek want, ik vind dat je na 1 dag hier nog niet bent uitgekeken. Je kindje kan hier vanaf ongeveer 2 jaar al heel veel leuke dingen doen. Niemand is te jong!

Praktische Informatie

Voor meer informatie van dit park verwijs ik je zeker even naar hun website. Hier kan je namelijk veel meer informatie vinden.



Adres:
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
T +31 70 41 624 00

Openingstijden:

Maandag: 9:00 uur - 20:00 uur
Dinsdag: 9:00 uur - 20:00 uur
Woensdag: 9:00 uur - 20:00 uur
Donderdag: 9:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag: 9:00 uur - 20:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur - 20:00 uur
Zondag: 9:00 uur - 20:00 uur

0 reacties